FASTTRACK VOORSTE KRUISBAND voor patiënten en zorgverstrekkers

U hebt een sport -of skiongeval opgelopen en hierbij uw voorste kruisband gescheurd. Hoe kan ik op korte termijn door de juiste specialist gezien worden?

 

U hebt tijdens het sporten of skiën een scheur in uw voorste kruisband opgelopen waarvoor u graag snel een opinie van een specialist had gekregen. Vaak volgt een verwijzing naar spoed.  De dienst orthopedie van het Heilig Hart ziekenhuis te Leuven heeft hiervoor de FASTTRACK VOORSTE KRUISBAND in het leven geroepen.

Wat is het?
De FASTTRACK VOORSTE KRUISBAND is er om de patiënt die een voorste kruisband ruptuur heeft opgelopen zo snel mogelijk de juiste diagnostiek en zorgen aan te kunnen bieden.
De FASTTRACK VOORSTE KRUISBAND biedt u de mogelijkheid om snel een afspraak te bekomen bij een van onze knie-specialisten via onze vernieuwde website. Na invullen van uw gegevens nemen wij contact met u op en garanderen  dat u op korte termijn bij de juiste orthopedist terecht komt.

Hoe werkt het?
U vult de gevraagde gegevens in. Dit genereert een e-mail die door ons wordt gescreend waarna u een afspraak krijgt bij de juiste specialist.
Deze tool is speciaal ontwikkeld zodat deze niet alleen door zorgverstrekkers maar ook door patiënten zelf kan gebruikt worden.

Wat zijn de alternatieven?
Voor subacute zorg kunt u ons telefonisch bereiken. Het secretariaat orthopedie is bereikbaar op 016-209207 of 016-209274 (van 8:30u-12:30u en van 14:00u-18:00u).
Voor acute traumata waarvoor u urgente spoedeisende hulp of immobilisatie door middel van gips denkt nodig te hebben, kunt u te allen tijde naar de dienst spoedgevallen van het Heilig Hart ziekenhuis te Leuven verwijzen. De patiënt wordt altijd in eerste instantie door onze spoedartsen gezien, waarna indien nodig overleg met ons wordt gepleegd.

 

FASTTRACK VOORSTE KRUISBAND


    Geslacht patiënt