Praktische informatie

Contact

Algemene contactgegevens
Dienst Orthopedie en Traumatologie
Regionaal ziekenhuis H. Hart Leuven

Adres: Naamsestraat 105, 3000 Leuven

T. 016 / 209.274 of 016 / 209.207 (elke werkdag van 08u30 tot 12u30 en van 14u00 tot 18u00).
F. 016 / 209.356
E. secretariaat.orthopedie@hhleuven.be

Facebook: Orthopedie Leuven
Twitter: @OrthoLeuven
LinkedIn: Dienst Orthopedie Heilig Hart Leuven

Situering in het ziekenhuis
Raadpleging (Route 8) en secretariaat (Route 7) - Op het gelijkvloers, vlakbij het onthaal.

Verpleegafdelingen
Hospitalisatie:          Route 145 (Blok A zesde verdieping) (016 / 209.311)
Daghospitaal:          Route 138 (Blok A vijfde verdieping)   (016 / 209.254)
Kinderafdeling:        Route 123 (016 / 209.235)

Bereikbaarheid met de wagen
Via de autosnelweg E40:
U verlaat de E40 via de afrit Leuven en u rijdt tot aan de stadsring. Vervolgens volgt u de wegwijzers Regionaal Ziekenhuis H. Hart.

Via de autosnelweg E314:
U neemt de afrit 17, richting Leuven tot aan de stadsring. Net voor de Brusselsepoort rijdt u de stadsring op. Vervolgens volgt u de wegwijzer Regionaal Ziekenhuis H. Hart.

Met het openbaar vervoer
Aan het station van Leuven neemt u de stadsbus lijn 1 of lijn 2. U stapt uit bij halte H. Hartkliniek.

Parkeren

Waar parkeren
U kunt parkeren bij het parkeergebouw H. Hart-Naamsestraat. Deze ondergrondse parking is tegenover de ingangspoort van het ziekenhuis gelegen. Patiënten en bezoekers kunnen parkeren op niveau -2 en -3 (er zijn circa 350 parkeerplaatsen beschikbaar). De parking wordt door een extern bedrijf beheerd.

U kunt via de Naamsestraat 105 het ziekenhuisterrein oprijden om mindervaliden af te zetten. Er is een ‘kiss and ride’ afzetpunt voor het centraal onthaal gelegen. Er zijn enkele parkeerplaatsen voor mindervaliden op het ziekenhuisterrein aanwezig. De uitgang voor auto’s is aan de Hendrik Consciencestraat. Van daar kunt u alsnog naar de parking rijden.

Openingsuren parking
De parking is alle dagen geopend van 07.00 uur ’s morgens tot 21.00 uur ’s avonds. Op donderdag, vrijdag en zaterdag is het sluitingsuur om 00.00 uur. Na deze sluitingsuren kan u het parkeergebouw niet meer binnenrijden, u kan wel steeds de parking verlaten. Na het betalen van uw ticket, tikt u uw code in (vermeld rechts onder op het ticket) op het klavier aan de lift of bij de traphal om toegang tot de parking te krijgen.

Welk parkeertarief
Volgende tarieven zijn van toepassing:

  • Ieder uur of een gedeelte van het uur (zo-vr): € 2,20
  • Ieder uur of een gedeelte van het uur (za): € 2,30
  • Dagtarief (zo-vr): € 17,-
  • Dagtarief (za): € 18,-

Patiënten die gehospitaliseerd worden of die frequent naar het ziekenhuis komen, kunnen gebruik maken van een parkeerabonnement aan gereduceerd tarief. Hiervoor hebt u een bewijs nodig. U kan dit bekomen aan het onthaal van het ziekenhuis. Nadien wendt u zich met dit bewijs tot de parkeerwachter voor aanmaak van uw abonnement.

Indien u gebruik maakt van een abonnement gaat u als volgt te werk: de eerste maal voor het buitenrijden begeeft u zich met uw inrijticket en abonnement naar de betaalautomaat en brengt u er vervolgens uw inrijticket en daarna uw abonnement in. De betaalautomaat verrekent uw parkeerprijs en bezorgt u het abonnement terug. U dient bij het verlaten van de parking uw abonnement in de ticketlezer in te voeren. U kan deze abonnementskaart dan opnieuw gebruiken bij de volgende parkeerbeurten tot de geprogrammeerde periode verstreken is.

Voor meer informatie aangaande het parkeren kan u zich steeds wenden tot de parkingwachter (tel. 016 / 22.68.99) of tot het onthaal van het ziekenhuis.