Aandoening in?

To do: afbeelding van vrouw met clickable punten plaatsen

Nieuws

Een nieuwe start!

Door Robin Pasman | 5 juni 2024

Vanaf deze week kan je ons vinden in het nieuwe polykliniekgebouw. In deze nette en moderne setting zetten wij ons verder in voor de beste zorg voor onze patienten!

Nieuws

Publicatie in Tijdschrift voor Geneeskunde en Gezondheidszorg

Door Robin Pasman | 5 juni 2024

Een mooi voorbeeld van multidisciplinaire samenwerking binnen ons ziekenhuis: de diensten Orthopedie (Dr. Tom Mulier), Pediatrie (Dr. Inge van Wambeke en Dr. Benedicte Eneman) en Microbiologie (Dr. Isabel Verstreken) tezamen met arts in opleiding Dr. Emma Bouckaert behandelden en beschreven een moeilijke casus, wat tot een mooie wetenschappelijke publicatie in de volgende editie van het Tijdschrift voor Geneeskunde en Gezondheidszorg leidde.

Nieuws

Multidisciplinair Huisartsensymposium 2024

Door Robin Pasman | 5 juni 2024

Ook dit jaar was het Multidisciplinair huisartsensymposium georganiseerd door de specialisten van het Regionaal Ziekenhuis Heilig Hart Leuven een groot succes. Met meer dan 200 enthousiaste huisartsen als publiek gaven onze artsen interactieve sessies over een breed spectrum aan aandoeningen.

Nieuws

Multidisciplinair symposium voor de huisarts – zaterdag 9 maart 2024

Door Robin Pasman | 5 juni 2024

De artsen van het Regionaal ziekenhuis Heilig Hart Leuven organiseren op zaterdag 9 maart 2024 een multidisciplinair huisartsensymposium in het Provinciehuis te Leuven.

Nieuws

Sportsymposium voor huisartsen en kinesisten

Door Shevan Mufty | 20 februari 2023

Op 25 maart organiseert de dienst orthopedie in samenwerking met de dienst fysische geneeskunde een symposium dat in het teken zal staan van courante orthopedische sportletsels